Det Vilde Køkken - Smag lokalt
Vælg afhentningstidspunkt
Det Vilde Køkken er stedet hvor essensen i køkkenet er:
- det nye nordiske køkkens princip
- brug af lokale råvarer og vilde urter
- udnyttelse af årstidens tilgængelige råvarer
- fokus på sensorik i maden
Menuer
Uge 6 og 7:
Forret
Bagt torsk 'en papilotte' fra Odden Fisk med friske strandurter
Langtidshævet brød med tørret brændenælde, smør med frisk lægekokleare
Hovedret
Coq au vin fra Ellemosegård, knuste rodfrugter fra Birkemosegård, egen citrontimian, karamelliserede perleløg
Dessert som tilkøb - 65 kr.
Panna cotta af frisk vandmynte med blomme-/slåengelé, biscotti
Uge 8:
Forret
Jordskokkersuppe, baconcrunch og frisk vandkarse
Langtidshævet brød med tørret brændenælde, smør med frisk lægekokleare
Hovedret
Benløse fugle af kronhjort, Perlebygotto, tørrede rørhatte og friske østershatte, bagte rødbeder og marinerede rosenkål fra Birkemosegård, skud af ramsløg
Dessert som tilkøb - 65 kr.
Chokolade-/ valnøddelagkage med havtorncurd
Det er muligt under bestillingen i alle tre uger at vælge:
Hovedret vegetar
Squashruller med revet rodfrugter, Perlebygotto, tørrede rørhatte og friske østershatte, bagte rødbeder og marinerede rosenkål fra Birkemosegård, skud af ramsløg